ΩΔΕΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ


Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 
78 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 
3 ΧΩΡΟΙ ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 
3 ΓΕΝΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 
700 ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ 
90 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ 
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ


Το Ωδείο Βορείου Ελλάδος, είναι ο μεγαλύτερος μουσικός εκπαιδευτικός οργανισμός της βόρειας Ελλάδας. Λειτουργεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης από το έτος 1942,  καθιερώνοντας την δυναμική του παρουσία στον κόσμο της μουσικής επί 78 χρόνια. Ιδρυτής υπήρξε ο Ιωάννης Μητσόπουλος του Δημητρίου και σήμερα συνεχίζουν οι απόγονοί του.

Με πορεία 78 χρόνων, στα μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, με όνομα βαρύ σαν ιστορία, με εκατοντάδες απόφοιτους, με καθηγητές - παιδαγωγούς, με σεβασμό και αγάπη για την πόλη μας, την κοινωνία και το παιδί, προσπαθούμε να δημιουργούμε καλούς μουσικούς, καλούς ακροατές μα πάνω απ’ όλα καλύτερους και πολυσήμαντους ανθρώπους.

Στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος, οι έννοιες παιδεία και καλλιέργεια έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από τις έννοιες γνώση και μόρφωση. Αν η γνώση και η μόρφωση είναι δύναμη, η παιδεία και η καλλιέργεια είναι η ολοκλήρωση του ανθρώπου.

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Από την πρώτη στιγμή που θα επισκεφθεί κάποιος τους χώρους μας, θα έρθει σε επαφή με το άριστα καταρτισμένο διοικητικό προσωπικό του Ωδείου που είναι στη διάθεσή σας για να λύσει οποιαδήποτε απορία, να σας ενημερώσει με τον πιο έγκυρο τρόπο για τα προγράμματα σπουδών, να σας ξεναγήσει στις αίθουσες  ενώ το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό με την πλούσια διδακτική εμπειρία του, θα αναλάβει με τον πιο σύγχρονο τρόπο την μουσική σας εκπαίδευση και μαζί με τη διεύθυνση του οργανισμού θα σας μεταδώσουν το αίσθημα σιγουριάς που επιβάλλεται να αποπνέει το εκπαιδευτικό ίδρυμα που θα εμπιστευθείτε.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και να επιδιώξετε μια προσωπική συνάντηση μαζί μας, γιατί για εμάς στο Ωδείο Βορείου Ελλάδας, ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και έτσι αντιμετωπίζεται.

 

  • Ιστορία

  • Ανθρώπινο Δυναμικό

  • Εγκαταστάσεις

  • Υλικοτεχνική υποδομή

  • Εμπειρία

…..το πεντάπτυχο της εγγύησης για τους σπουδαστές μας !