Ωδείο Βορείου Ελλάδος

info@conservatoire.gr |  T:  2310 422 885 – 2310 262 244 – 2310 760 778

Σεμινάριο κιθάρας Κουτσοθόδωρος

seminario kitharas odeio withextralogo

Σεμινάριο Κιθάρας με τον Φώτη Κουτσοθόδωρο

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το «Ωδείο Βορείου Ελλάδος», διοργανώνει σεμινάριο κιθάρας με τον κιθαριστή, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Ωδείου Βορείου Ελλάδος και του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, κ. Φώτη Κουτσοθόδωρο.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, κατά τις ώρες 10:00 – 14:00 και 15:00 – 19:00, στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Βορείου Ελλάδος (Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 159 – περιοχή Μαρτίου) και απευθύνεται σε σπουδαστές και επαγγελματίες μουσικούς.

Θα χορηγηθούν 4 υποτροφίες σε ενεργούς συμμετέχοντες που θα αποστείλουν βίντεο διάρκειας 3 έως 5 λεπτών στο info@conservatoire.gr

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να προσεγγίσουν και να μελετήσουν μουσικά έργα με την καθοδήγηση του καθηγητή, αναπτύσσοντας ερεθίσματα για την ταχύτερη βελτίωση των δεξιοτήτων τους.

Τα μαθήματα θα είναι ανοιχτά στους συμμετέχοντες ακροατές, με ελεύθερη είσοδο. 

Το σεμινάριο θα μεταδοθεί και μέσω της webinar πλατφόρμας του Ωδείου Βορείου Ελλάδος, για όσους θελήσουν να το παρακολουθήσουν εξ’αποστάσεως, ως ακροατές.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν στις γραμματείες του ωδείου καθημερινά τις ώρες 15:30-21:00 ή ηλεκτρονικά στο https://conservatoire.gr/seminario1

Ημερομηνία λήξης συμμετοχών: 28/05/2024. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Την ίδια μέρα (2/6), θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη συμμετοχή του «Conservatoire Guitar Ensemble» που θα παρουσιάσει έργα Boccherini, Telemann, Faure, Brouwer, Queen και του κιθαριστικού duo Ρ.Σπυροπούλου – Β.Δαμανάκη που θα παρουσιάσει αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι. Η συναυλία θα διεξαχθεί στην «Αίθουσα Τέχνης Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης» (Αγίας Σοφίας 38) στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο.

Το Ωδείο Βορείου Ελλάδος είναι ο μεγαλύτερος μουσικοεκπαιδευτικός οργανισμός της Μακεδονίας με 3 παραρτήματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε το 1942 και έχει καθιερώσει την δυναμική του παρουσία στον κόσμο της μουσικής.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας!

en_US
Scroll to Top